Nieuws: Verse haring is weer verkrijgbaar!

Catering

Catering

Vis is heerlijk en uitermate gezond. Vishandel Bottenberg biedt catering op locatie aan om waar dan ook te kunnen genieten van verse en perfect klaargemaakte vis. Catering op hoog niveau waarbij we het volgende bieden: 

Luxe hapjes

Recepties en bijeenkomsten kunnen we culinair gestalte geven door luxe hapjes van vis en vlees. Haring, paling, warm en koude hapjes, diverse vleessoorten, de mogelijkheden zijn eindeloos gevarieerd. Alles wordt fraai aangekleed op schaal aangeleverd en desgewenst kan drinken eveneens worden geleverd. Ook kan de bediening door ons worden verzorgd. 

Complete buffetten

Salades, warme en koude buffetten, fruit en fruitsalades, bijbehorend (stok)brood, wij kennen de geheimen van een geslaagd buffet. Vishandel Bottenberg verzorgt de complete catering van begin tot eind. Perfect verzorgd en redelijk geprijsd.

Wanneer u dat wenst, verzorgen we de complete omlijsting en verzorging. Dan kunt u denken aan de aankleding van de tafels, het creëren van een sfeervol gebeuren en een buffet dat van A tot Z is doordacht. De keuze van de menu's doen we altijd in samenspraak met de klant. Standaard buffetten kennen we niet, alle gerechten zijn persoonlijk door u gekozen en met ons doorgesproken. 

Deze warme en koude buffetten zijn mogelijk vanaf €12,50 p.p. We bezorgen op locatie in de wijde regio.